Det har været en turbulent tid for caféen at skulle navigere med et socialt tilbud, der meget gerne byder velkommen til socialt samvær i et hyggeligt miljø, og samtidigt skulle tage hensyn til konsekvenser af et liv med coronavirus, hvor social afstand er et middel til at undgå smitte.

Café ODA Odense ønsker stadig at være en hyggelig café for vores gæster - og vi ønsker at undgå, at caféen er sted, hvor gæster og frivillige bliver smittet med corona virus.

Derfor har vi lavet nogle rammer for, hvordan det kan foregå bedst muligt. Du kan læse om rammerne lige her nedenfor.

Nederst har vi samlet en række links, der måske kan være til hjælp i en coronatid.

Rammer for Café ODA Odense i en corona tid

Caféens åbningstid i en coronatid, hvor der skal være plads til mere rengøring og udluftning mellem aktiviteterne, er generelt:

Tirsdage kl.17.00 - 18.00 og kl.18.30 - 19.30

Torsdage kl.14.00 - 15.30 og kl.16.00 - 17.30

Åbningstiden justeres dog løbende, afhængigt af myndighedernes retningslinjer og aktuelle smittetal. Ligesom der ved høje smittetal kan være lukket i caféen for at undgå smitte af gæster og frivillige.

Alle aktiviteter afholdes under ”corona hensyn” med hensyn til afstand og hygiejne.

I Café ODA Odense vil vi gerne have tilbud til alle vores gæster, hvorfor vi tilbyder forskellige typer aktiviteter. I en tid med corona virus ønsker vi at tilbyde aktiviteter, der giver mindst mulig risiko for smitte, så alle i tryghed kan benytte caféens tilbud.

Derfor justeres caféens tilbud, så flest mulige gæster kan benytte tilbuddene.

Café ODA i en corona tid

Café ODA i en corona tid er en beskrivelse af, hvordan vi tilstræber at undgå smitte blandt caféens gæster og frivillige og samtidig tilpasser caféens tilbud bedst muligt for alle